Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач регулярно ділиться з фанатами новими публікаціями на своїй сторінці в Instagram.

Так, буквально нещодавно популярний в Україні гуморист виставив теплий сімейний знімок, на якому був з дружиною Вікторією і маленькою донькою Лізою. Вони позували на вулиці біля ретро-автомобіля, щасливо посміхалися і притискалися одне до одного.

"Киці Папині ))) @viktoriya_tka4 #крошкаlizi😘", - зворушливо підписав фотографію Юрій.

"Який Кіт - такі і Киці❗️ Гарно виглядаєте! 😃👍", "Ви класні)))👍", "Ви просто супер❤️❤️❤️", "Пан Коцький 😍❤️🙌", "Зітхнув Юра?))) молодця) Гарна світлина🙃", "Юра, хороше фото", "Супер ніби пузиками манюню тримаєте😍🤗", - написали в коментарях під постом шанувальники коміка.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Нагадаємо, Юрій Ткач із "Квартал 95" перетворився на жінку – "Колхозна крихітка".

Як повідомляв портал Знай.uа, в "95 Кварталі" змусили Олену Кравець щебетати українською мовою.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" показала найтепліші архіви з їх донькою: "Вона абсолютна ти".