Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив веселе відео, "відкоригувавши" собі зовнішність за допомогою так званих Insta-масок. Так, артист підняв настрій численним шанувальникам своїм новим обличчям, що більше нагадує мультяшкого персонажа або грушу. Також Юрій порадив українцям частіше посміхатися.

Частіше посміхайтесь, друзі ))) поділився радістю Ткач

Фолловери залишилися в захваті: "Ось як діє на Юрчика спека😂", "Юрчик, вперше чую твою російську мову, 😂", "Містер груша😂😂😂😂😂😂😂😂", "Спасибі, підняв настрій)🔥", "Добре, будемо частіше🔥😘", "Дякуємо за гарний настрій!", "Юрчик ну ти і приколіст.", "Мені здається , якщо б "Одного разу під Полтавою" був мультиком саме такий був би Юрчик", "Сміх в кінці 😂😂😂", "Боже який красень🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Юрій Ткач виставив веселе відео з карликовою таксою на прізвисько Буся, яка, як виявилося, зовсім не любить воду. Так, пухнаста улюблениця намагалася дістати іграшку з басейну заміського будинку, боячись намочити лапки, а артист прийшов Бусі на допомогу, вдосталь насміявшись і порівнявши таксу з білочкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".