Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виклав спільний кадр з колегами по комедійному серіалу "Одного разу під Полтавою".

Так, позують перед камерою головні зірки улюбленої комедії – Юрій Ткач, Ірина Сопонару, Анна Саліванчук, Олександр Теренчук. Також у кадрі з'явився режисер "Одного разу під Полтавою" Андрій Бурлака.

Певно, фотографія була зроблена під час зйомок серіалу.

"В сім'ї не без Бурлаки)))", - кумедно підписав знімок артист "Кварталу 95".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто відзначити, що шанувальникам дуже сподобалася публікація Ткача.

"Весела сімейка. Ну що ж За Бурлаку😉", "Спасибі що знімаєте гарні серіали. Мені дуже подобається. Спасибі вам", "Найпозитивніший серіал 💣", - пишуть у коментарях користувачі соцмережі.

    Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

    Нагадаємо, в мережу злили фрагмент нового концерту "Вечірнього кварталу", зйомки якого напередодні пройшли в порожньому залі і з вимогами карантинних норм.

    Як повідомляв портал Знай.uа, в "95 Кварталі" показали унікальні фото з закулісся – такими улюблених акторів ви ще не бачили.

    Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач виклав у свій Instagram смішне відео з маленькою донькою Лізою, показавши, перед якими чарами не може встояти.