Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне архівне відео з їх з чоловіком Владом Топаловим весілля, яке закохані відсвяткували на розкішній віллі в Сорренто, Італія, 3 липня 2019 року. Тепер же зірки святкують свою першу річницю, так зване "ситцеве" весілля.

Варто відзначити, що парочка офіційно вступила в шлюб ще 25 жовтня 2018 року, коли Регіна була вагітна їх первістком Мішею, тому як такого свята не було - лише батьки молодят. Пізніше Влад вирішив влаштувати коханій дружині грандіозне весілля з купою гостей, про яке вона так мріяла.

Ситцеве весілля 👰 🎩 «У народі вважали, що перший рік спільного життя примітний надзвичайно активними діями молодят в ліжку, що, власне, і веде до зносу ситцевої постільної білизни до стану марлі» Тому якщо раптом хтось захоче привітати, даруйте постільну білизну, а то вже на марлях спимо 😆 Любов, @vladtopalovofficial 🐻, ми зробили це, нехай не ідеально, але зробили 💪🏻! Ми дуже різні, але від цього наше життя стає тільки цікавіше. Мій чоловік, мій захисник, моя любов, спасибі тобі за цей насичений, повний приголомшливих подій, рік!❤️ Я люблю тебе! ❤️❤️❤️

Фолловери залишилися в захваті: "Які ви гарні! друзі! Нікого не слухайте, бережіть щастя від заздрісників і пліткарів і нехай кожен рік простирадла стираються в дризг))))", "Щасливе сімейне життя 🙏❤️", "Сімейного благополуччя вам,довгих років спільного,щасливого життя👏👏💐", "Щастя і взаєморозуміння,гармонії вашій родині👏💝", "Яка краса 😍", "Вітаю вас з річницею весілля.❤️".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі з допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою.