Відомий український комік, зірка популярних шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото. Однак, і його дружина, Вікторія Ткач, також любить потішити публіку різними знімками та відео. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона розмістила милий ролик з донькою Лізою.

Так, на відеоролику дівчинка співає в мікрофон пісню, присвячену татку. Це зворушливе виконання не залишить нікого байдужим, а на очі так і будуть навертатися сльози. На Лізі красується літній комбінезон фіолетового кольору, а в її волосся вплетені рожеві та фіолетові нитки і зібрані вони в дві гульки.

"Знаю точно, що емоції будуть переповнювати тебе, коли ти побачиш це відео... І вже точно, очі будуть на мокрому місці... 🥰 Так що не стримуй ту саму, чоловічу ,скупу сльозу ! Адже переживати такі почуття, від подібного - це чудово!" - звернулася Вікторія до свого чоловіка під публікацією.

Ліза, скріншот Instagram

У свою чергу, користувачі мережі поспішили висловити у коментарях своє захоплення малятком Лізою.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Це 🔥🔥🔥", "Пташулька!😍", "Яка крихітка 💖💕💕💞 молодець 🌺🌺🌺🌺", "Артистка наша😍👏👏👏", "Я цю дівчинку обожнюю 🤗яка ж вона класна 🥰👍👏", - відреагували шанувальники.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Юрій Ткач перетворився в містера Грушу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юрій Ткач виставив теплий сімейний знімок з дружиною та донькою.

Також "Знай.ua" писав, що Юрій Ткач порадував фанатів кадром з донькою Лізою.