Відомий український співак і автор пісень Віталій Козловський любить радувати своїх шанувальників яскравими знімками зі свого життя. Так і в цей раз він вирішив похвалитися пухнастим котиком. Відповідне фото артист розмістив на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на новому знімку 35-річний співак позує в м'якому кріслі, на якому вальяжно розвалився, а на його плечі сидить світло-рудий кіт, підстрижений під лева. Також для фотосесії артист віддав свою перевагу модним, рваним джинсам, футболці жовтого кольору з принтом і легкому блейзеру. Більше того, цю публікацію він супроводив віршем.

"Не стоит спрашивать Судьбу "За что?" Ведь путь наш в Жизни не случайный! Возможно лучше - "Для чего?" И в корне сделать вывод верный!" - підписав фото Козловський.

Віталій Козловський, скріншот Instagram

У свою чергу, користувачі мережі висловили своє захоплення, а деякі з них навіть поцікавилися породою цього милого котика.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Віталік і кіт антистрес😜", "Ну молодчинка ж !!!! Пишаюся )", "Віталік, що це за порода кота?😻", "Яка киця харизматична😊👍", "Гарний котик!🙂а, що за порода?", "Віталій, хіба можна так викрадати серця дівчат ?)))", - відреагували фанати артиста.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Віталій Козловський поділився пікантним фото, позуючи в басейні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мокрий Віталій Козловський влаштував "вологу" фотосесію.

Також "Знай.ua" писав, що Віталія Козловського застукали за чимось дивним.