У Тіни Кароль величезна кількість фанатів. Її популярність виходить далеко за межі України. Фанатських сторінок у неї також безліч. При цьому вони не втомлюються радувати шанувальників творчості Тіни цікавим контентом. Зокрема, один з каналів опублікував свіже відео, де Кароль позує на тлі величезного квітника. Її улюблене заняття - фотографуватися, і вона віддається йому з задоволенням.

На ролику Тіна в прекрасному настрої позує біля величезного куща троянд. Здається, що цього квітника немає кінця і краю! Кароль дуже любить квіти, тому така прогулянка для неї на радість. Тіна посміхається, і виглядає щасливою в цьому місці. В кінці ролика вона просто падає на кущі! Фанати в коментарях навперебій цікавляться, чи не боляче їй і захоплюються запалом і відчайдушністю співачки. Так, на сцені Кароль вже понад 15 років, але в душі вона залишається все тією ж девчокой, і цього у неї не відняти.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Кароль заслужила популярність не тільки завдяки своїй прекрасній творчості, але й відмінній репутації. Тіна практично не фігурує в скандалах, і її по праву вважають однією з найбільш позитивних представниць українського шоу-бізнесу. Добре б, щоб всі були такими ж життєрадісними, як і Кароль.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла принадами на очах мільйонів

Як повідомляв портал Знай.uа, неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.

Також Знай.uа писав, Тіна Кароль показала гарячі кадри з концерту в Одесі