Російська співачка українського походження Наталя Корольова продовжує радіти своєму новому образу: зірка знову поділилась стильною фотографією на власній сторінці у мережі Instagram.

На фотографії Корольова позує у красивому темному легкому комбінезоні у великі білі квіти. Образ доповнюють важкі золотого кольору сережки і висока зачіска. Перукар зібрав волосся у “гульку” на самій маківці голови, красиво вклав гривку. Окрім того, на співачці доволі важкий і вечірній макіяж очей, при цьому тон шкіри максимально натуральний. Легка рожевувата помада на губах додає легкості. Корольова підписала це фото такими словами: “Мері Поппінс”. Така асоціація виникає тому, що співачка тримає в руках розкриту парасольку. Саме акуратність, стриманість, довершеність у деталях і парасолька - те, що асоціюється у мільйонів читачів та глядачів з казковою нянею.

Коментатори активно залишали відгуки під фотографією, пишучи, що зірка надзвичайно красива, а образ вдалий. Проте не обійшлось і без ложки дьогтю: так одна підписниця написала: “красива лялька, але не КОРОЛЕВА”.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.