Сандальна російська співачка Лоліта Мілявська презентувала шанувальникам декілька кадрів з нового кліпу на пісню "Кислород", який артистці вдалося зняти під час карантину за допомогою українців.

Про таке вона заявила на власній Instagram-сторінці, де вже встигла зібрати двохмільйонну армію шанувальників, яких частенько радує приємними "сюрпризами".

"Кліп на пісню "Кислород" створювався 3 місяці дистанційно. Без вихідних, у кілька змін працювали дуже класні фахівці і комп'ютер. Щоб зняти 3D, мені потрібно було нанести на обличчя точки за певним технічним завданням, не рухаючись і без емоцій. Це виявилося складніше, ніж я думала", - зізналася артистка, оприлюднивши декілька кадрів зі зйомок.

Лоліта, фото з вільних джерел
Лоліта, фото з вільних джерел

Також Лоліта наголосила, що офіційна прем'єра відбудеться вже найближчим часом, зокрема, через тиждень.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Сподіваюся, через тиждень зробимо офіційний вихід у світ. Спасибі ще раз команді з мого рідного Києва за ідею і реалізацію. Всіх перерахую обов'язково, коли викладу роботу!", - наголосила знаменитість.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Лоліта в дощ вигуляла свою сумку з "живим" вінком на голові – "Я думаю про кохання"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лоліта неочікувано перетворилася на Бузову та розповіла про труну – "Виглядаю просто ах*єно"

Також "Знай.ua" писав, що Підстаркувата Лоліта не витримала та показала свою шкуру – "Дуже люблю"