Як відомо, 4 сезон популярного реаліті "Від пацанки до панянки" був найяскравішим в історії даного проєкту. Таких проблемних дівчат ще не зустрічали, а їх життя шокувало кожного глядача. Однак, незважаючи на всі складності, багатьом з них вдалося змінитися на краще.

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

Зокрема, переможниця шоу Женя Мазур після завершення зйомок помирилася з мамою, позбулася від наркозалежності та стала Instagram-блогером. Також після фіналу відразу кілька учасниць повідомили, що готуються стати мамами.

Спочатку стало відомо про вагітність 25-річної Влади Роговенко. Про це вона розповіла на зйомках спецпроєкту "Експерти на карантині". А незабаром зізналася й Аліна Шевченко. Радісними новинами вона поділилася з фанатами в соціальних мережах.

І от нещодавно одна з фіналісток "Від пацанки до панянки" 18-річна Віка Альохіна розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вагітне фото. Правда, знімок виявився фотожабою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Віка Альохіна, скріншот Instagram

Варто відзначити, що за допомогою такого провокаційного фото Альохіна вирішила привернути увагу фанатів до giveaway, який вона проводила у своєму акаунті.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Женя Мазур розповіла, як змінилася за 15 тижнів в Школі леді.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сабіна Шейко покинула проституцію та стала зіркою Instagram.

Також "Знай.ua" писав, що Аліна Шевченко зізналася, як склалося її життя після реаліті.