Російський актор Стас Садальський запевняє, що діти Тіни Канделакі не зустрічались з Володимиром Путіном, а лише його двійником. Дія відбувалась декілька років тому в Криму на міжнародному фестивалі. За словами Канделакі, президент Росії тоді поспілкувався з її дітьми.

Про це повідомляє видання "Собеседник".

Садальський спростовує це, але додає, що не варто засуджувати Путіна, адже в нього багато справ і він не може встигнути побувати усюди самотужки.

Тіна Канделакі, скріншот з відео
Тіна Канделакі, скріншот з відео

Легенди про наявність двійників Путіна циркулює як Інтернетом, так і кухнями людей колишнього СРСР практичного з середини нульових років. Існує навіть легенда, яка стверджує, що справжній Путін помер у 2004 році, а владу ж захопили його двійники.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Схожу історію розповідав і президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко. За його словами, одного разу до нього на зустріч приїхав не Путін, а двійник. Лукашенко відразу помітив підміну, адже бачив президента Росії неодноразово і знає, які в нього очі. У двійника, за словами вождя білорусів, були інші.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тіна Канделакі потішила шанувальників дитячим знімком (фото).

Як повідомляв портал Знай.ua, "Мене домагався Саакашвілі!" – Тіна Канделакі публічно звинуватила експрезидента Грузії.

Також Знай.ua писав, що 19-річна донька Канделакі стала бізнесвумен: кинула університет заради світського життя.