Заява американського репера Каньє Веста про намір балотуватися на пост президента США може виявитися порожньою.

Раніше 43-річний музикант і дизайнер говорив, що збирається балотуватися лише в 2024 році. Але фанати репера можуть не побачити його імені у виборчих бюлетенях.

До виборів в Америці залишилося всього чотири місяці, а Вест ще не зареєструвався у Федеральній виборчій комісії і не уточнив, чи буде незалежним кандидатом, або заручиться підтримкою якоїсь партії.

Каньє Уест, фото з Instagram
Каньє Уест, фото з Instagram

Відзначимо, що в 6 з 50 штатів минув крайній термін подачі документів. У Північній Кароліні це зробити можна було до 3 березня, в Техасі – до 11 травня, в Нью-Йорку – до 26 травня, в штаті Мен – до 1 червня, в Нью-Мексико – до 25 червня, а в Індіані – до 30-го.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Вест ще може з'явитися у виборчому бюлетені в більшості штатів. У липні закінчуються терміни реєстрації в Колорадо, Флориді, Мічигані, Міссурі, Оклахомі, Південній Кароліні і Західній Вірджинії.

заява Каньє Веста, скріншот з Twitter

До тих пір дії артиста називають піаром, який піде на користь продажу його майбутнього альбому "God's Country". Крім того, в червні Каньє оголосив про колаборації з брендом одягу Gap, в рамках якого випустить нову лінійку кросівок Yeezy.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 4 липня Каньє Вест оголосив, що збирається балотуватися на пост президента США. Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск підтримав рішення репера і свого друга.

Як повідомляв портал Знай.uа, охоронець Каньє Веста розповів про кепський характер репера.

Також портал Знай.uа писав, що Ілон Маск засвітився в компанії Каньє Веста.