Українська співачка Наталка Карпа не приховує крихітку від камер й наважилась нагодувала доньку Злату грудьми у громадському місці. Проте далеко не всі оцінили такий вчинок зірки.

Зірка пропагує грудне вигодовування й навіть наважилась нагодувати крихітку в одному з закладів на Львівщині, а трепетним моментом поділилась на особистій сторінці в Іnstagram.

"Нарешті, поряд💛💙", - лаконічно підписала знімок Карпа.

На фото артистка у червоній сукні вільного крою довжини міді, зібравши волосся у високий пучок. Вона опустила бретелю й годувала доньку. Поряд з зірковою дружиною та Златою був чоловік артистки Євген Терехов, який захоплено спостерігав за процесом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Зірка зізналась, що на фото вона без мейка, а ракурс не надто вдалий, не поділитися таким чуттєвим фото з прихильниками просто не могла.

"Круте фото, нічого вульгарного", "Чудові та теплі фото, на яких мама годує дитя, а батько поруч", "Неймовірні і такі щасливі. Немає нічого гарнішого, ніж годуюча жінка. Це найбільше чудо", "Градус ніжності зашкалює", - пишуть користувачі.

Однак не всі сприйняли оголені груди позитивно: "Це все чудово, але "перебор". Це ваше таїнство. Мені 40, я таке не показую", " Можна було просто прикриться", "Зачем такое выставлять...".

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше депутат почала роздягатися під час онлайн-засідання - "Соромитися нема чого".

Як повідомляв портал Знай.ua, Лобода показала, як годувала грудьми доньку Тільду: "Комочок щастя".

Також Знай.ua писав, що колега Зеленського виставила груди напоказ, Кива одразу простягнув руки - фото.