Популярна українська актриса Римма Зюбіна, яка покинула "Молодий театр", поділилась із фолловерами неприємними подробицями ситуації, в яку потрапила на дорозі. Про інцидент знаменитість написала допис на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Вона сказала, що не може бути екстрасенсом за кермом і передбачати, куди воно хоче їхати.

"Хто не буде включати "поворотнікі" в своїй машині, того чекає страшна помста. Чого я маю за кермом бути екстрасенсом і передбачати, куди воно хоче їхати? Блін і ще сторазблін!", - емоційно звернулась Зюбіна.

І отримала у коментарях масу підтримки, адже не вона перша, хто зіткнувся із недотримання ПДД на дорозі. Часто водії дозволяють собі підсікати, вставлятися перед автомобілем там, де немає безпечної дистанції, не включаючи при тому відповідної стрілочки повороту.

"А коли забуває вимкнути поворот, і ти за ним їдеш і рахуєш усі перехрестя, і гадаєш, тут поверне, а не блін не тут, може на слідуючом, але ні... То десь жеш воно має повернути", "100% згідна!!! Сама роблю зауваження всім, коли їду пасажиром", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, все від 1 гривні, або як водій "муштрував свого солдата" на очах перехожих.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дівчатам розкрили 7 ознак того, що ви зустріли правильну людину в неправильний час.

Також "Знай.ua" писав, в Києві господар-неадекват пса нацькував на перехожих.