Джонні Депп і його колишня дружина Ембер Херд зустрілись в суді. Так, у найближчі три тижні будуть вирішувати, хто в їх нещасливому шлюбі був аб’юзером.

Джерело: видання Sky News.

Газета The Sun якось написала, що Депп — жахливий монстр, який бив дружину, і саме цей матеріал він зараз збирається оскаржити. На стороні Джонні — мати його дітей Ванесса Параді і колишня дівчина Вайнона Райдер: обидві впевнені, що актор і мухи не образить, про що і розкажуть в суді.

Джоні Депп малює картину, фото Instagram
Джоні Депп малює картину, фото Instagram

Херд весь цей час буде присутня у залі, незважаючи на спроби юристів Джонні заборонити The Sun запрошувати його «жертву» як свідка. Найбільш напружена зустріч століття, відбудеться вже сьогодні, а поки екс-подружжя, які три роки не бачилися і поливали один одного брудом, провели в будівлю в різний час.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Джонні Депп і Ембер Херд, фото Getty
Джонні Депп і Ембер Херд, фото Getty

У розмові з адвокатом Херд Депп вже визнав, що вживав «всі відомі наркотики», а також зазначив, що актриса просила його про обійми вже після того, як на адресу Деппа був виписаний заборонний ордер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джонні Депп потрапив у расистський скандал.

Як повідомляв портал Знай.ua в нових "Піратів Карибського моря" капітана Джека Горобця зіграє красуня з "Месників"

Також Знай. ua писав, що колишні кохані взялися обіляти ім'я Джонні Деппа, але не за просто так.