Популярна співачка Настя Каменських не залишається в стороні від українських традицій. Святкування Івана Купала, зрозуміло, не могло пройти повз неї. Більш того, це свято – один з найулюбленіших у Насті, тому кожен рік вона святкує його з величезним задоволенням.

У своєму Instagram Настя опублікувала фотографії, де вона відпочиває на природі. Каменських в легкому білому платті позує на тлі річки і берега, порослого очеретом. “Є в році кілька днів, коли відчуваєш особливу зв'язок з природою”, пише Настя в описі до фото. Одним з таких днів відома українська співачка вважає Івана Купала.

“Здається, що якщо прислухатися, можна почути, як перешіптуються дерева і вся природа ніби оживає”, написала Каменських. Вона додала, що цими фотографіями хоче передати не тільки власний настрій, але й приголомшливу атмосферу навколо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських перетворилася на казкову русалочка Аріель.

Як повідомляв Знай. ua Оля Полякова показала "чим багата", фотограф заливався слиною.

Також Знай.іа писав, що Настя Каменських міні-топі розкрила секрет своєї чарівності.