39-річна американська телезірка, модель та бізнесвумен з вірменськими коріннями Кім Кардашьян, яка прославилася зйомками в американському сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями.

В цей раз зіркова красуня порадувала шанувальників пікантним домашнім знімком, на якому засвітила свої груди. Так, Кім зробила серфі в яскравому обтягуючому топі оранжевого кольору, розстібнувши три гудзики для глибокого декольте.

"✌🏼💋", - кокетливо підписала фотографію Кардашьян.

До речі, буквально нещодавно дружина Каньє Веста зважилася на зміну зачіски, і новий колір волосся їй дуже личить.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кім Кардашьян отримала привітання від 43-річного чоловіка Каньє Веста з першим заробленим мільярдом доларів. Пізніше виявилося, що репер поквапився привласнити цей статус дружині. В результаті зірку реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян" висміяли в мережі.

Як повідомляв портал Знай.uа, 4 липня Каньє Вест оголосив, що збирається балотуватися на пост президента США. Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск підтримав рішення репера і свого друга.

Також портал Знай.uа писав, що знаменитий винахідник і мільярдер Ілон Маск засвітився в компанії Каньє Веста.