Ведучий програми "Доля людини" на телеканалі "Росія 1" Борис Корчевніков відреагував на вкрай резонансне фото балерини Анастасії Волочкової в обнімку з маляром Владиславом Фоменко та заявив, що він шокований.

Зокрема, відома балерина, яка й стала героєм його програми, та її нібито колишній коханий, який запевняє, що зірка була від нього вагітна, на фотографії мило сидять при свічках. Волочкова зображена в домашніх капцях і з собачкою, а також в рожевому халатику, який наполовину розкритий. Також на столі видно келихи з шампанським та кальян.

Скандальне фото

"Це ви ремонт обговорюєте?", - запитав шоковано Волочкову Корчевніков під регіт залу.

Своєю чергою остання заявила, що дійсно обговорювала ремонт, який останній мав зробити.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Так. Ми тут обговорюємо ремонт. Ти хочеш сказати, що треба вірити кожній людині, яка про мене наплете? Так я з усіма фотографуюся. Просто нікому не відмовила. Ну, де конкурс краси і маляр. Якесь чмо, яка фарбує стіни", - заявила вона.

Борис Корчевніков

Окрім цього, Корчевніков запитав, навіщо обговорювати ремонт при свічках і кальяні.

"У мене свічки говорять завжди. Я вдома. У шкарпетках, з песиком. Це було п'ять років тому. Я в 2014 році купила будинок. Цьому чоловікові доручила купити фарбу і штукатурку. Дала йому 300 тисяч рублів. Він потім просто зник в Твері з моїми грошима. Змінив номер телефону і заблокував мене. Через кілька років він дзвонить мені з в'язниці. Просив витягнути на свободу", - сказала Волочкова.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, закоханий у Волочкову бізнесмен звинуватив її у своїх стражданнях

Як повідомляв портал Знай.ua, Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також Знай.ua писав , змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.