Активно тривають зйомки нового сезону популярного російського телесеріалу "Свати". Про це свідчать кадри на сторінках в соціальній мережі Instagram.

Відзначається, що перші сезони комедійного серіалу знімалися в Україні, але потім зйомки перенесли в Білорусь. Така зміна була зумовлена політичним конфліктом між Україною та Росією.

Скріншот з відео серіалу "Свати"
Скріншот з відео серіалу "Свати"

Згідно з деякими даними, серіал тепер знімають у центрі Мінську та невеликих населених пунктах. У 2020 році робота над серіалом була припинена не невизначений термін через пандемію коронавірусу, але нещодавно зйомки поновилися.

В якості підтвердження в мережі з'явилося фото, на якому зображена сцена з нових серій. Мова йде про епізод, в якому головна героїну Євгенія виходить заміж за іноземця Джека. Відповідний кадр розмістили на сторінці фан-групи "Сватів".

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На знімку молодята позують в оточенні своїх близьких на тлі природи. На дівчині надіта стримана сукня з мереживом білого кольору.

Свати, скріншот Instagram

Варто відзначити, що Джек з'явився в серіалі ще в 6 сезоні. Згідно з сюжетом, він прибув з Великобританії, щоб доставити лист замість свого дідуся, який загинув на війні.

Джеку потрібно було дістатися до села Верхні Погребци, однак на шляху до мети він потрапляє в неприємності. Його обкрадають на вокзалі та залишають без паспорта. Хлопцеві допомагають головні герої "Сватів". В результаті, у Джека прокидаються романтичні почуття до Жені.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Емілія Кларк роздяглася, показавши нову себе.

Як повідомляв портал "Знай.ua", читачам розкрили таємничі романи зірок серіалу "Татусеві дочки".

Також "Знай.ua" писав, що відомо про зірку серіалу "Не родись вродливою".