Як відомо, актори та творча група проєкту "Великі Вуйки. Вдома краще" активно продовжують працювати над зйомками другого сезону. Прем'єра серіалу відбудеться вже восени. У свою чергу, актори вирішили поділитися з українцями своїми улюбленими місцями відпочинку в країні. Про це повідомляє пресслужба телеканалу "1+1".

Великі Вуйки. Вдома краще, 1+1

Так, креативний продюсер і актор Юрій Горбунов, в ролі Івана Петрука, зізнався, що відкрив для себе безліч чудових місць на Київщині. До того ж, він рекомендує не проходити красу на острові Труханів.

"Нещодавно я захопився яхтингом. Вийти на Дніпро - дуже хороший спосіб релаксу та дистанціювання від робочих питань", - сказав Горбунов.

Юрій Горбунов, 1+1

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Серед улюблених місць відпочинку шоумена також Одеса та Карпати.

"На щастя, Україна велика та неймовірна для подорожей. Якщо хтось не був, дуже рекомендую відвідати Кам'янець-Подільський. Львів для нас з Катею є романтичним місцем, але там завжди людно та гамірно. А якщо хочете побути наодинці - дослідіть місця на Київщині", - додав він.

Актриса Інна Приходько, в ролі Олени, поділилася своїм місцем перезавантаження - СМТ Чорнобай Черкаської області.

"Коли приїжджаю додому, обов'язково йду з татом на рибалку. Насолоджуюся тишею, свіжим повітрям і відпочиваю від шалених ритмів столиці", - зізналася вона.

Інна Приходько, 1+1

Також Приходько сподівається цього літа побувати в Карпатах.

Назар Задніпровський, в ролі Штефко, теж знаходить відпочинок і можливість для відновлення здоров'я в Україні.

"Мені подобається Свалява на Закарпатті. Вже є улюблені санаторії, обов'язково п'ю там лікувальну воду", - поділився він.

Назар Задніпровський, 1+1

Цього літа Задніпровський проведе "відпочинок" на зйомках, репетиціях і виставах.

Надія Мейхер, в ролі Галини, зізналася, що її улюблене місце – ліс.

"Я люблю гуляти в лісі, з дітьми або сама. Така прогулянка дозволяє побути наодинці з собою, у власному просторі, що для мене дуже важливо. І я не шукаю певне місце. Ліс чудовий скрізь і завжди", - розповіла вона.

Надія Мейхер, 1+1

Володимир Ніколаєнко, в ролі Боді, радить від'їхати від Києва кілометрів на 40, де можна побачити дивовижні місця.

"Краса в Україні скрізь! Особисто я найбільше люблю повертатися до Бердянську, Львову та Дніпра. Кожне місто зустрічає тебе по-своєму щиро та колоритно", - сказав актор.

Володимир Ніколаєнко, 1+1

Арам Арзуманян, в ролі Вазгена, каже, що його улюблене місце відпочинку - біля батьків.

"Я виріс у Мелітополі, поблизу Азовського моря. Тільки з'являється можливість, намагаюся хоч на кілька днів поїхати до рідних. А ще мій тато влітку святкує день народження, тому поїздка додому в цей період вже давно стала приємною та важливою традицією", - розповів він.

Арам Арзуманян, 1+1

Володимир Горянський, в ролі Голови села, стверджує, що одне улюблене місце в Україні вибрати неможливо.

"Україна багата красою природи та архітектури. Ми з сім'єю дуже любимо Карпати, Шацькі озера, ліси Житомирщини. Іноді просто вирушаємо гуляти Львовом і Чернівцями. А влітку, коли є вільні між зйомками дні, намагаємося потрапити до Одеси. Якщо поїздити, розглянути, там можна знайти місця з абсолютно чистим морем", - сказав актор.

Володимир Горянський, 1+1

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відомо про зірку серіалу "Не родись красивою".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Женька з "Сватів" вийде заміж за іноземця.

Також "Знай.ua" писав, які таємничі романи крутили зірки серіалу "Татові доньки".