Син видатної української естрадної співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко поділився архівною фотографією своїх батьків, чим зміг дуже розчулити свою аудиторію.

Відповідна світлина була опублікована на його сторінці в соціальній мережі Instagram.

На знімку можна побачити Софію Ротару з чоловіком Анатолієм Євдокименком. Вони стоять біля автомобіля і дорожнього вказівника. З точки, де вони знаходяться, до міста Києва 183 кілометри.

"Люблю цю фотографію", - написав Руслан Євдокименко в описі до публікації.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Вони тут такі щирі і справжні, добре що є таке чудо як фотографія, яке передають нам справжні моменти з життя ........... Ах як хочеться повернутися ........... 🙏", - пише один зі зворушених користувачів соцмережі.

"Любляче подружжя! 34 роки разом! Світла пам'ять Анатолію Кириловичу!", - йде мова в іншому коментарі.

Анатолій Євдокименко - український музикант, народний артист України, керівник ансамблю "Червона рута". У 1968 році він одружився з Софією Ротару, яка й нині зберігає вірність головному коханню свого життя: Анатолій Євдокименко помер ще у 2002 році.

Нагадаємо, син Ротару зворушив українців до глибини душі любов'ю до матері - "Ким я був у минулому житті...".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що син Софії Ротару зізнався, куди поділася народна артистка – про концерти можна забути.

Також портал "Знай.uа" писав, що онука Ротару Соня показала трепетне сімейне фото з красунею-бабусею.