Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила гарячий ранковий кадр, позуючи без краплі макіяжу лише в міні-топі теракотового кольору і засвітивши розкішні груди.

Так, артистка зізналася, що обожнює понеділки, адже вони дають красуні відчуття оновлення. При цьому Настя ставить собі нові цілі на тиждень в блокноті і дуже радіє, закреслюючи виконані.

З початком нового тижня ❤️ Я обожнюю понеділки і відчуття оновлення, яке вони приносять. Обожнюю писати нові завдання. А потім, кожен вечір закреслювати виконані і радіти, що стаю все ближче до своїх цілей ☺️ ⠀ А ви вже розпланували свій тиждень? до Речі, ви робите замітки в телефоні📱 або як я, ручкою в блокноті? 📒

Фолловери не пройшли повз: "Зайчик така", "Буде Успіх💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🔥🔥🔥🔥🔥🔥🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦", "Сонечко☀️🥰🥰😻😻😻", "Дуже класна!!", "КРАСУНЯ🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️‼️‼️‼️‼️‼️", "З дитинства твоя фантка", "Боже, яка Красуня , посмішка просто супер , обожнюю вас😍", "🔥🔥🔥доброго ранку і гарного вам тижня".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.