Білоруського співака, який став відомий за межами своєї батьківщини після виступу на конкурсі "Євробаченні" в 2007 році, Дмитра Колдуна госпіталізували в лікарню з інтоксикацією.

Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров'я Білорусі.

Як відзначається, артист, в якого різко піднялася температура, звернувся за допомогою до лікарів, після чого його помістили в 6-ту лікарню Мінська з ознаками коронавірусу, якого в нього не виявилося.

"У лікарні йому зробили експрес-тест на коронавірус і ПЛР-діагностику. Аналізи показали відсутність у співака COVID-19, лікарі також виключили діагноз "пневмонія", - йдеться в повідомленні.

Дмитро Колдун
Дмитро Колдун

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Наразі стан Колдуна стабільний - його готують до виписки і подальшого амбулаторного лікування. Остаточний діагноз співакові поставлять після завершення всіх необхідних лабораторних досліджень.

"Сиджу на віконці, читаю "Поклик Ктулху" Лавкрафта. Мені поки складно судити, видужую я, лікарям видніше. Вони кажуть, що стан нормальний, проводять додаткові обстеження. Ні у кого з членів моєї сім'ї немає ніяких симптомів - схоже, вони проявилися тільки у мене. З моїми контактами першого рівня вже зв'язалася епідеміологічна служба", - розповів артист про своє перебування в лікарні.

Дмитрий Колдун
Дмитрий Колдун

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також Знай.ua писав, Кейт Міддлтон зізналася, як її "радує" принц Вільям: "Він дуже добре робить...".