Відома українська співачка, тренер програми "Голос Країни" Тіна Кароль, якій приписують роман з не менш популярним артистом Даном Баланом, оприлюднила унікальний ролик, на якому вона похизувалася своїм ідеальним макіяжем.

Дане відео з'явилася на Instagram-сторінці знаменитості, куди остання частенько викладає різноманітні фотографії та ролики на радість численним фанатам.

Так, на кадрах видно, як Кароль їде в автомобілі в ролі водія та демонструє свій макіяж, який підкреслює її й так симпатичне обличчя. Варто зауважити, що на ролику можна помітити, як артистка майже зовсім не дивиться на дорогу - лише в камеру.

Тіна Кароль, фото з вільних джерел
Тіна Кароль, фото з вільних джерел

Щодо користувачів мережі, то вони заявили, що вона виглядає прекрасно, а також запевнили, що Балану, в компанії якого її часто помічали, дуже пощастило.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

До слова, нещодавно Кароль порадувала своїх фанатів новою піснею просто в прямому ефірі. Так, вона взяла участь в одному з шоу на радіо Хіт ФМ і виконала свою нову пісню "Йди на життя".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, оголений "чупа-чупс" Лободи, Кароль і Тарабарової - вагітні животики, які не гріх і показати.

Як повідомляв Знай.uа роман Тіни Кароль і Дана Балана зробив парочку мільйонерами.

Знай.uа писав, Тіна Кароль згорнулася клубочком і показала, як вміститись у валізу.