У березні цього року співачка MamaRika повідомила, що вийшла заміж за свого коханого, гумориста та актора Сергія Середу. Весілля пари пройшло на екзотичному острові у Таїланді, де вони відразу провели і медовий місяць.

З поїздки подружжя привезло багато вражень, дивовижних фото та відеоматеріал для кліпу на зворушливу пісню-зізнання "Maemo".

Знай.ua поспілкувався з MamaRika про те, як вона витримала нелегкий період карантину в країні, залишившись без роботи, що надихало її та піднімало настрій. Зірка відверто розповіла про все, що "накипіло" на цей час, про поповнення у родині та відпочинок на батьківщині Сергія. Крім того, читайте життєві поради від Мамки, як розтопити серце коханого та не бути стервою для чоловіка.

MamaRika та Сергій Середа, фото: Євген Єфанов
MamaRika та Сергій Середа, фото: Євген Єфанов

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Про найсмішніше, що сталося за тривалий період карантину

Я не скажу, що це найсмішніше, але найприкольніше, що з нами сталося - це те, що ми завели собаку, і всі наші смішні історії пов'язані з ним. Ми якось нормально вживалися з Сергієм під час карантину. А, власне, наш Роккі, наш улюбленець, звичайно, давав нам, пардон, просратись. Тому що перші два місяці ми привчали його до туалету. Коли ми в машині, він постійно лізе за кермо, пробує рулити, намагається вкрасти щось зі столу, поки ми не бачимо. Він вніс в наше життя великий вагомий шматок позитиву.

Роккі, мальтіпу, улюбленець MamaRika
Роккі, мальтіпу, улюбленець MamaRika

Про те, що найбільше "задовбало" за цей час

Найбільше задовбало - це відсутність роботи. На хвилі нашого весілля ми повернулися з медового місяця, і в нас він, виходить, як продовжився на карантині, а ми вже були настроєні на серйозний "врив" у робочий режим. І це, звичайно, напрягало, бо ми звикли до активного відпочинку. А це рахуйте: місяць в Таїланді, і ще два-три місяці вдома - це для нас, для активних людей, взагалі якийсь треш.

І тому, перше - це відсутність роботи, це дуже нервувало нас з Сергієм, а друге - мене (як жінку) напрягало те, що я постійно стояла біля плити. Тому що ми переїхали в приватний будинок і живемо за Києвом, і нам доводиться готувати самим, бо жодна доставка до нас не виїжджає.

Мені навіть вже неважливо, карантин - не карантин, мені доводиться постійно готувати самій. Якщо чесно, є в цьому позитивні сторони: я відкрила для себе багато нового і спокійно готова приймати першу зірку Мішлен за мої кулінарні таланти.

Про найпрекрасніше, що було

Це, напевно, вміння домовлятися з сім'єю, вміння чути один одного - це така хороша можливість тренувати своє терпіння. Тому що спочатку, звичайно, все окей, ви кайфуєте вдвох, все класно, в нашому випадку - втрьох, із Роккі. А вже десь через місяць-два починає накривати, і будь-які адекватні люди захочуть змінити картинку, а це неможливо було в рамках пандемії.

Тому, найпрекраснішим є те, що це розвиток сім'ї, вміння вести діалоги і домовлятися в таких складних ситуаціях. Нас карантин зробив сильнішими. Наша сім'я багато отримала від карантину. Ми вдячні, до речі, Богу за цей період - тепер нам взагалі нічого не страшно.

MamaRika та Сергій Середа, фото: Євген Єфанов
MamaRika та Сергій Середа, фото: Євген Єфанов

Про сварки з Сергієм

Сварки з Сергієм, я вже казала вище, траплялися здебільшого через те, що ми звикли до активного режиму, і нам просто рвало дах від того, що нам доводилося постійно сидіти вдома. Ми намагалися урізноманітнювати життя: робили прогулянки в себе на газоні, іноді виривалися купити продукти в магазини. Тобто у нас будь-який похід за продуктами - це було свято всієї сім'ї.

Мабуть, замкнутий простір найбільше тиснув на бездіяльність. Бездіяльність була причиною найбільших наших сварок. Але сказати, що ми дуже багато сварилися, я теж не можу. В принципі, пережили досить гідно цей такий непростий період.

Про натхнення

Натхнення знайшли у наших соцмережах, як не дивно. Я там ще робила акустичні концерти, писала пісні - само собою як музиканта мене це надихало. Але ми почали знімати відео в TikTok і займатись нашим Instagram, і нас реально почало перти, і наша аудиторія на це класно відреагувала.

Ми тішилися, що можемо дати людям позитивний вайб через наші соцмережі. Ми, грубо кажучи, вели таку позитивну лінію завдяки нашим вайнам і скетчам, і це прикольно. Ми прямо робили зйомочні дні: два рази на тиждень - і нам добре, і людям весело. Тому такий цікавий вихід із ситуації ми знайшли.

Про віддушину на карантині

Віддушиною ми були один для одного! Ми звикли багато часу проводити удвох. Ми, в принципі, соціопати і не любителі вриватись на вечірки, або щось таке, тому для нас віддушина була - це наші сімейні вечори втрьох, наші улюблені серіали, підняття різних тем, було часу наговоритися.

Про розчарування

Розчарувань таких не було. Мабуть, розчарувалися в деяких людях. На жаль, багато людей були на негативному вайбі, і ми з багатьма перестали спілкуватися, тому що ми намагалися постійно бути на позитиві. Багато наших знайомих "грузили" нас поганими новинами, своїм поганим настроєм, і ми зрозуміли, що, напевно, ми "не от мира сего", якщо навіть в таких умовах залишаємося завжди усміхненими.

MamaRika та Сергій Середа, фото: Євген Єфанов
MamaRika та Сергій Середа, фото: Євген Єфанов

Так, чомусь розчарувалася в тих, хто не зміг хоча б трохи бути оптимістичними в цій ситуації. Але це, знову-таки, вибір кожного.

Про нові відкриття

Відкриття для мене (як для жінки) - те, що не обов'язково стільки грошей тратити на одяг і на все решту. Що людині абсолютно багато не треба для щастя - треба тільки повний холодильник їжі і комфортна якась твоя фортеця у вигляді будинку чи квартири, де ви собі тусуєтеся. Все! Більше нічого не треба. Відкрила для себе, що можна звузити бюджет і нормально існувати навіть в рамках такої економії.

Про відпочинок в Одесі

Одеса - прекрасне місто, наше улюблене! По-перше, це батьківщина Сергія, це його місце сили. По-друге, там завжди літо, у будь-яку пору року там класно, багато сонячних днів, тому ми туди їдемо з задоволенням. Цього разу ми класно відпочили, була шикарна погода, і змінили картинку, тому що таке враження, що карантину в Одесі і не було. Купа людей, всі відпочивають, море тепле, насправді, нема чого приховувати, всі ходять без масок.

Люди дотримуються дистанції, використовують дезінфектори для рук, але всі ходять без масок, всі балдіють. Здається, що ти попадаєш на райський острів, взагалі не в Україні, і там просто всі кайфують.

Звичайно, радимо всім туди поїхати, відпочити, набратися сил, тому що це наша батьківщина, це Україна, і не гірша, ніж за кордоном крутий курорт.

Поради від Мамки:

Як позбутися зайвої ваги - улюблені фізичні вправи для ідеальної фігури

Зайвої ваги я ніколи не позбувалася, тому що не страждаю від цього завдяки своїй генетиці, але я підтримую форму. Наприклад, я зараз страшенно розслабилася на карантині, і я бачу, що у мене розслабилися м'язи. Допоможе: правильне харчування, багато пити води, вітаміни, овочі, фрукти, поменше м'яса і вправи. Здебільшого це фітнес-елементи: присідання, випади і елементи йоги (планка, статичні рухи, які добре підтягують м'язи і добре приберуть зайву вагу).

MamaRika, фото: Аня Велосипедова
MamaRika, фото: Аня Велосипедова

У мене ідеальна формула - це поєднання фітнесу з йогою, і в результаті - я теж нічо.

Як не бути стервою для чоловіка - що ніколи не треба говорити або робити

Я не знаю, як не бути стервою для чоловіка. Мені здається, що я теж маю прояви стервозності. І чи треба ставити для себе таку мету: бути "бубочкою", ідеальною? Сергій каже, треба (сміється - ред.).

Це лицемірство, якщо перший рік сімейного життя людина ідеальна, а потім розкриває всі карти - краще, мені здається, відразу показати всі свої мінуси, щоб людина знала, на що вона іде, і працювати над собою.

Як не бути стервою? Просто не бути егоїстом! Коли ти хочеш відкрити рот і почати кричати, або виказувати своє невдоволення чимось людині, спочатку подумай, чи це не принесе їй біль, чи це не змусить її страждати. Постав цю вимогу спочатку до себе, видихни, подумай і потім говори. Я починаю дихати перед тим, як починати скандалити. І іноді це працює, хоча Сергій теж не ідеальний (посміхається - ред.).

Як стати лідером у TikTok - секрети кумедних відео

Ми не лідери з Сергієм, ми тільки початківці, але якийсь результат невеличкий ми маємо. Просто робити регулярні відео (мінімум по одному на день), не гидувати трендами - це нормально, тому що ТікТок весь побудований на них. Тому, крім свого унікального авторського контенту, якщо вам це цікаво робити, ви зобов'язані іноді робити якісь челенджі, щоб залітати в реки (рекомендації - ред.), і відповідно набирати нову аудиторію. І робити це в задоволення, не змушувати себе, а з усмішкою, що це кльово, це весело, і ви піднімаєте настрій не тільки собі, а й підписникам. Тоді ця мережа принесе вам і задоволення, і результат.

Як розтопити серце коханого - топ улюблених страв для чоловіка

Улюблені страви для чоловіка - це, в моєму випадку, паста з морепродуктами, це те, що ми їмо з задоволенням, і Сергій завжди причмакує і кряхтить, коли її їсть, тому що у мене вона класно вдається. По-друге, це лапша по-тайськи. Все навколо макаронних виробів. Гостра, з куркою. Він просто обожнює цю страву. І третя, мабуть, це банально, але він страшенно любить бульйон. Домашний, смачний. Ще - Наполеон. До речі, є лайфхак - не обов'язково випікати коржі. Можна купити класні готові коржі і просто зробити смачний домашній заварний крем, перемазати, дати настоятися - на ранок це просто цукерочка.

Як бачите, не обов'язково тратити багато часу, тому що кожна страва, яку я назвала, займає, не більше 40 хвилин на приготування.

MamaRika та Сергій Середа, фото: Instagram співачки
MamaRika та Сергій Середа, фото: Instagram співачки

Нагадаємо, раніше MamaRika висловилася про конкуренцію у шоу-бізнесі, критику у соцмережах та особисту незалежність від продюсерів.

Також повідомлялося, що Віка Смеюха з "НеАнгелів" розповіла, чи стала би шукати собі чоловіка на романтичному реаліті "Холостячка".