Пекуча брюнетка з дуету "НеАнгели" Вікторія Смеюха - одна з "холостячок" серед зірок шоубізнесу. Співачка ще не була заміжня і досі в пошуку другої половинки.

В інтерв'ю Знай.uа Віка зізналася, чи погодилася б на участь у телепроєкті, де можна знайти своє кохання, при цьому розкривши інтимні подробиці свого життя. Канал СТБ розпочав роботу над таким реаліті, і його першою героїнею стане актриса і переможниця шоу "Танці з зірками" Ксенія Мішина. Тепер чоловіки будуть боротися за серце головної "Холостячки".

Віка Смеюха (НеАнгели), фото з Instagram співачки
Віка Смеюха (НеАнгели), фото з Instagram співачки

Здавалося б, а чому Вікторії не спробувати таким чином зустріти свого судженого? Але, ні! Зірка не змогла б брати участь у романтичному реаліті.

"На даному життєвому етапі – думаю, ні. Я не хочу виносити на загальний огляд моє життя, оголювати душу, ділитися сокровенним – чи воно в минулому або сьогоденні. Моя творчість передбачає публічність – преса і так багато може вивідати, того, чого б мені не хотілося озвучувати. Я не потребую додаткової самореклами, яка, безсумнівно, буде – аудиторія любить драму, інтриги і таємниці. А я не готова грати з почуттями, водити за ніс чоловіків і заплутувати себе. Проєкти, де будують любов під прицілами камер – не для мене", - прокоментувала артистка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також Віка відповіла, чи змогла б вона вийти заміж за іноземця.

"Ні. Просто тому, що я погано володію іноземною мовою", - заявила зірка.

При цьому, за її словами, побудувати сім'ю вона змогла б виключно з сильним і кращим чоловіком. І ось яким вона собі його уявляє:

"Біологічно і психологічно здорова жінка шукає сильного самця, з яким можна розслабитися, не нести на плечах всю тяжкість світу, а виконувати свої основні призначення – стежити за сімейним вогнищем і продовженням роду. Навіть якщо вона відноситься до стосунків як до інтриги, як до гри – підсвідомо вона буде шукати найкращого і найсильнішого обранця. Продовження роду – потужна програма, яка визначає вибір жінки. "Кращий і сильний" означає "здатний любити, піклуватися, матеріально забезпечувати". Тому, безсумнівно, чоловікові важливо бути добувачем, героєм – саме так він реалізовується: кожен зліт кар'єрними сходами – це його точки зростання, впевненість і грунт під ногами".

Нагадаємо, раніше учасниця дуету "НеАнгели" Вікторія Смеюх розповіла Знай.uа, чи готова вже до заміжжя і як пережила особисту драму.

Також Віка з "НеАнгелів" зізналась, чи пробачила колишнього коханого за зраду.

Раніше Знай.uа склав топ найсексуальніших українських "холостячок", про яких мріють всі чоловіки. Віка з "НеАнгелів" - одна з найбажаніших наречених.