Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі. Дівчина приміряла лише грайливе білосніжне бікіні в горошок, сидячи на плетеному кріслі, що нагадує величезну мушлю. Так, красуня засвітила пишні форми і сталевий прес, над яким завзято працює в спортзалі. Щоб надати кадру загадковості, Ана дивилася вдалину, поправляючи волосся.

Варто відзначити, що такі відверті кадри для Ани - не новинка. У моделі понад 12,5 мільйонів фоловерів в Instagram. Дівчина часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як накачати сідниці або зробити сталевий прес. Також Чері - власниця власного бренду спортивного одягу та фітнес-клубу, який створила зі своїм чоловіком.

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або зовсім голяка захоплюють численних прихильників по всьому світу і змушують недоброзичливців заздрити. Втім, красуню не раз звинувачували в пластичних операціях на обличчі і грудях.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

До речі, раніше Ана Чері показала ще кілька гарячих кадрів. Приміром, дівчина приміряла лише яскравий різнокольоровий купальник, сидячи на м'якому кріслі і грайливо потягнувши за зав'язочки плавок. Так, красуня засвітила розкішну фігуру, в тому числі пишні форми, які так обожнюють її численні шанувальники.

А ще фітнес-модель приміряла лосини і міні-топ з мармуровим принтом, рекламуючи власний бренд спортивного одягу. При цьому красуня не упустила можливості похвалитися розкішними сідницями, над якими наполегливо працює.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивну груди і стегна в крихітне бікіні.

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.