Відомий російський співак, який заробив славу "натурального блондина, на всю країну одного такого" Микола Басков, частенько радує в соціальних мережах свою численну армію шанувальників різними свіжими кадрами з життя.

Так, буквально днями Басков опублікував відео, на якому він разом з Анастасією Івлєєвою, зіркою травелшоу "Орел і решка", танцюють під ритмічну музику. Про це стало відомо завдяки новій публікації Миколи Баскова в мережі Instagram.

"Дівчинка космос", - підписав нову публікацію Микола Басков і позначив тегом Анастасію Івлєєву.

На опублікованому відео можна помітити дійсно ритмічний танець у виконанні зірок. В кадрі Микола і Анастасія синхронно рухаються, вбраними в джинсові костюми. До речі, буквально за кілька годин публікація зібрала 260 тисяч переглядів і тисячі коментарів від шанувальників з компліментами.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Парочка виглядає в кадрі гармонійно, однак на розум приходять кадри з минулого Миколи Баскова, де навколо нього велика кількість дівчат з підтанцьовки. Після цього можна навіть згадати текс пісні чоловіка Анастасії Івлєєвої Елджея: "Так, так, так - ти гарна, але таких, як ти - дох*я".

Також варто нагадати нашим читачам, що зірка російської естради Микола Басков шокував народ результатами схуднення за час карантину. Фанати хотіли дізнатися, як артистові вдалося так швидко позбутися зайвих кілограмів. Виконавець "Натурального блондина" Микола Басков опублікував в Instagram-акаунті фото до і після схуднення. За словами артиста, за час карантину він схуд на 16 кілограмів, але при цьому не вдавався до послуг пластичних хірургів.

"Я нічого собі не відсмоктував", - заявив Басков в інтерв'ю одному з російських видань.

За словами зірки російської естради, він схуд завдяки простій дієті — швидку втрату зайвих кілограмів дало триетапне харчування. Суть такої дієти полягає в тому, щоб чергувати типи продуктів і їсти кожен з них по три дні — від важких до легких і низькокалорійних.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пухкенькі щічки Баскова перетворили його на "колобка" - "Мене не впізнають. Басков показав зміну обличчя за час карантину.

Як повідомляв Знай.uа Максиму Галкіну - 44: чоловік Пугачової зворушив сімейним святом з дітьми та примадонною. Максим Галкін поділився трепетним відео, відсвяткувавши день народження в колі сім'ї.

Знай.uа писав, Басков прикинувся молодим і отримав по потилиці, TikTok не для слабаків.