Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила трепетні селфі, на яких позувала в жіночому образі, примірявши вечірнє плаття на тонких бретелях з глибоким декольте, а також доповнивши вбрання намистом із перлів. Так, артистка навчила численних прихильниць хитрощів макіяжу в прямому ефірі, адже зазвичай фактично не використовує декоративну косметику, захоплюючи натуральною красою.

Сьогодні настрій : Я дівчинка, не хочу нічого вирішувати, хочу красиво нафарбуватися 💋 Так і зробила )) ще й у прямому ефірі) ось результат )

Фолловери не пройшли повз: "Ні нарощених вій, ні татуйованих брів, ні губ накачаних, а яка красива. Ну де ви ТАКІ жінки???", "Віра тобі 18 є ? 💙💛", "Ну як це може бути настільки красивою😍❤️у вас якийсь дивовижний світло, дивишся і дивишся .... 😍😍😍😍", "Потрібно частіше бути дівчатками😍❤️", "Дякую, що в такий важкий час знаходите сили і енергію радувати нас своєю красою 😍❤️".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Віра Брежнєва виставила трепетне селфі з салону авто, позуючи з маленьким цуценятком своєї племінниці, французьким бульдогом на прізвисько Марс. Так, артистка розповіла, що народилася в рік Собаки, тому вважає, що схожа на чотирилапих своїм характером.

В одному з коментарів прихильнику Віра зазначила, що народилася в багатодітній родині, тому у них завжди було багато живності: хом'яки, домашні щури, собаки, кішки, папуги і морська свинка. До речі, зараз красуня - щаслива господиня песика бішон-фрізе по кличці Дейзі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше