Популярна українська співачка, ведуча шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова полюбилася світовим дизайнерам і модним глянцям та прославився далеко за межами нашої країни.

Алла активний користувач соцмереж і часто тішить публіку яскравими постами у своєму Instagram.

Цього разу зіркова красуня оприлюднила в мережі фото свіжого номера BAZAAR Ukraine, обкладинку якого прикрасила світлина Алли.

На фото Костромічова постала у стильному брючному костюмі українського бренду Chakshyn. Дівчина босоніж сидить у шкіряному білому кріслі, яке... плаває в озері.

"Кайф! Новый @harpersbazaarukraine", - висловила своє захоплення від кадру Алла.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Алла Костромічова зазначила також, що над зйомкою працювала фотограф Ані Брудна, а стилізувала – Євгенія Скварська.

"Цей номер, присвячений українській моді, був створений всупереч усьому навкруги, тому особливо дорогий для нас", - зазначили в редакції журналу.

До слова, Алла Костромічова вже більше 5 років замужем за іноземцем Джейсоном Капоне. Пара проживає в центрі Нью-Йорка та виховує сина Сальваторе.

Проте, все не так райдужно в житті Алли. Модель зізналася, з чим їй доводиться миритися в інтерв'ю Маші Єфросиніної.

"На першому плані у нього стоїть матеріальне. Він кар'єрист і дуже орієнтований на успіх. Джейсон займається фінансами... Він працює завжди, це теж дуже дратує - яка б не була у нас відверта розмова або інтимний момент, він весь у роботі. Може відкласти телефон хіба що на час сексу", — розповіла Алла.

Алла Костромічова, фото: пресс-служба Нового канала
Алла Костромічова, фото: пресс-служба Нового канала

Спочатку така постійна зайнятість чоловіка не дратувала телеведучу, навіть навпаки. Однак, з часом все змінилося. І тепер Алла добре розуміє, що бути дружиною мільйонера — це непросто

"Іноді мені хочеться романтики та рожевих соплів. Але я не можу змінити чоловіка, тому граю за його правилами. Якщо б він постійно не був зайнятий роботою, ми б не жили в центрі Нью-Йорку, моя дитина не ходила б в кращу приватну школу. Просто бути дружиною мільйонера — це непросто", - поділилася вона.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Як повідомляв портал Знай.ua, Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.

Також Знай.ua писав, Алла Костромічова порадувала фанатів спекотним фото