Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським музикантом Даном Баланом, обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу продемонстрували фото, на якому красуню "зловили" з молодим незнайомцем.

На кадрі Тіна стоїть поруч з симпатичним мололим чоловіком, який ніжно обнімає її за талію. Він широко усміхається від щастя, а Тіна грає очима на камеру, кокетливо нахиливши голову до свого супутника.

Тіна вдягнута в сірий жакет і бежевий топ, який відкриває зору всі принади красуні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Тіні Кароль вже не перший рік приписують роман з харизматичним виконавцем Даном Баланом, і хоч сама парочка ніяк не коментує ці чутки, фолловери як і раніше сперечаються що це - метод для залучення уваги до проекту "Голос" чи щирі почуття.

Відомо, що і поза проектом Балан і Кароль проводять багато часу разом. То у студії пісню пишуть, то вдвох на танцях, то прогулюються в обнімку. При тому, свій роман Балан і Кароль і не підтверджують, і не спростовують.

Сама Кароль вже багато років приховує від шанувальників особисте життя. Після смерті чоловіка, продюсера Євгена Огіра українська співачка перестала з'являтися на публіці з іншими чоловіками, а можливо, і зовсім не заводила серйозних стосунків.

Тим не менш, шанувальники вірять, що Дан Балан став першим, хто зміг заново підкорити знамениту красуню. Тому Дан Балан і Тіна Кароль сьогодні, мабуть, найяскравіша і найбільш обговорювана пара українського шоу-бізнесу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль блиснула соковитим декольте перед Педаном та Кухар

Як повідомляв портал Знай.ua, спокуслива Тіна Кароль пограла в "Хто зверху".

Також Знай.ua писав, розкішне декольте Тіни Кароль засяяло яскравіше за діаманти.