Співачка MamaRika (Анастасія Кочетова - справжнє ім'я) весь час на карантині була вдома з чоловіком та улюбленцем Роккі. Нещодавно подружжя з'їздили в гості до батьків Сергія Середи в Одесу.

Вони не лише провідали родичів, а й змогли відпочити на березі Чорного моря.

Як розповіла артистка Знай.ua, поїздка вийшла вдала, їм пощастило з погодою.

MamaRika, фото: Надя Руденко
MamaRika, фото: Надя Руденко

За словами зірки, Одеса - найулюбленіше українське місто для неї та її чоловіка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"По-перше, це батьківщина Сергія, це його місце сили. По-друге, там завжди літо, у будь-яку пору року там класно, багато сонячних днів, тому ми туди їдемо з задоволенням, - зазначила MamaRika. - Цього разу ми класно відпочили, була шикарна погода, і змінили картинку, тому що таке враження, що карантину в Одесі і не було. Купа людей, всі відпочивають, море тепле, насправді, нема чого приховувати, всі ходять без масок".

MamaRika, фото: Instagram співачки
MamaRika, фото: Instagram співачки

Артистка радить усім, хто ще не встиг відпочити на морі в цьому році, поїхати до Одеси, аби набратися нових сил та емоцій.

"Люди дотримуються дистанції, використовують дезінфектори для рук, але всі ходять без масок, всі балдіють. Здається, що ти попадаєш на райський острів, взагалі не в Україні, і там просто всі кайфують", - додала співачка.

Вона вважає Одесу нічим не гіршим курортом, ніж за кордоном.

А якщо ви захочете продовжити відпустку на Чорноморському узбережжі, радимо заїхати у Херсонську область. Ведуча Нового каналу Леся Нікітюк на своїй "Le Маршрутці" дослідила найдивовижні місця.

Леся Нікітюк, фото надане Новим каналом
Леся Нікітюк, фото надане Новим каналом

Зірка розповіла, куда треба їхати, аби насолодитися неймовірною красою.

Безлюдний Джарилгач

"Щойно підпливаєш до острова Джарилгач, розумієш – він зовсім не безлюдний. Острів рясніє туристами. Розчарування змінюється чарівністю, коли йдеш углиб нього. Погляду відкривається справжня українська савана з дикими тваринами. На острові можна зупинитися з наметом, щоб відчути себе справжнім Робінзоном Крузо", - поділилася Нікітюк.

Рожеве озеро на Херсонщині, фото: Новий канал
Рожеве озеро на Херсонщині, фото: Новий канал

Рожеві озера у селі

"Достатньо поїхати в село Геройське. Тут розташувалося підприємство з видобутку солі. Скупатися в озері не дадуть, а про селфі на його тлі можна домовитися. Ще одне рожеве озеро сховалося в селі Григорівка. Це місцевий аналог Мертвого моря з лікувальною гряззю і високою концентрацією солі у воді", - додала ведуча Нового каналу.

Рожеве озеро на Херсонщині, фото: Новий канал
Рожеве озеро на Херсонщині, фото: Новий канал

Українська пустеля - Олешківські піски

"Прогулюючись безкрайніми барханами, дивіться під ноги – тут живе дуже отруйна степова гадюка і смертельно небезпечний павук-каракурт. А якщо почуєте підозрілий гуркіт, підніміть голову – над вами може пролітати масивний вертоліт. Адже частину території військові використовують для навчань", - пояснила телеведуча.

Олешківські піски, фото: Новий канал
Олешківські піски, фото: Новий канал

Нагадаємо, раніше співачка MamaRika розповіла Знай.ua про веселе життя з Сергієм Середою під час карантину: як розважалися та в чому знайшли натхнення.

Також Знай.ua писав про найчарівніші місця в Італії, куда варто поїхати після відкриття кордонів.