Кіноактори майже відразу почали сприйматися як еталони чоловічої краси, а потрапити на екрани завжди найлегше було тим, хто має особливо миловидне обличчя. У результаті такі постаті як Ален Делон чи Шон Коннері стали секс-символами не лише своєї епохи, але й усього ХХ століття. Однак час не милує нікого, і сліди старіння помітні навіть на найзнаменитіших постатях. То що ж сталося з ними зараз?

Про це Знай.ua розповідає на основі матеріалу ресурсу Zefirka.

Клінт Іствуд

Знаменитий актор вестернів Клінт Іствуд вже давно пересів в режисерське крісло і знімається найчастіше у своїх фільмах. 90-річний Клінт зняв багато цікавих фільмів, які заслуговували масу нагород, серед них і славетний "Оскар". Колишній красень зараз виглядає скоріше як поважний дідусь, і саме в такому амплуа він найчастіше з'являється у своїх фільмах.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ален Делон

Алену Делону, чиє ім'я у Радянському Союзі стало синонімом до "красень", вже 84 роки. Останній раз він з'являвся на знімальному майданчику в 2012 році, а в 2017 році він офіційно оголосив про відхід на пенсію. Зараз кінозірка насолоджується заслуженим відпочинком в заміському будинку, де компанію йому складають його улюблені тварини: декілька собак, кішки, а також кролики і коні. Авжеж, "земну" красу він втратив, але неповторний шарм все ще можна відчути.

Шон Коннері

За свою кар'єру британський актор Шон Коннері зіграв більше більше 70 ролей, за які він отримав "Оскар", 2 премії BAFTA і 3 Золотих глобуса. У серпні 2020 року Коннері зможе відсвяткувати свій 90-річний ювілей. Актор ще в 2011 році закінчив кар'єру і уникає публічності.

Авжеж, у старому Шоні Коннері складно розпізнати красня Джеймса Бонда, але він встиг запам'ятатися і ролями більш літніх чоловіків, при чому так само нагородивши своїх героїв надзвичайною харизмою.

Жан-Поль Бельмондо

Французькому актору вже 87 років, але, на жаль, перебуває він не у найкращому стані. У 2001 році він переніс інсульт і залишив кіно, до якого зміг повернутися лише через 7 років, щоб у 2015 остаточно завершити кар'єру в кіно. Час не милував француза, і тепер він виглядає на свій вік, навіть якщо й не зовсім втратив попередній шарм.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кучерявий Максим Галкін до зустрічі з Пугачовою і Буланова без пластики - рідкісні фото зірок "до" і "після" молодості.

Як повідомляв портал Знай.ua, Топ-5 зірок, які пожертвували ідеальною фігурою заради ролі в кіно.

Також Знай.ua писав, що Повалій, Роналду, Кардаш'ян і не тільки — як змінилися знаменитості після пластичних операцій.