Буквально нещодавно телеведуча, дружина знаменитого українського актора, онука Богдана Ступки Дмитра Поліна Логунова повідомила радісну новину – телеведуча отримала другу вищу освіту і вже думає щодо третьої.

Дипломом Київського університету культури Поліна похвалилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. До речі, на фото знаменитість позувала відразу з двома дипломами – українським і білоруським. Відомо, що перша освіта Логунова отримала в Мінську.

"Я навіть знаю, якою буде третя вища 😉", - прямо натякнула на свої плани телеведуча.

У своїх InstaStories 31-річна Логунова зізналася, що святкувати другу вищу їй ніколи, до того ж, вона не п'є спиртне.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

скріншот

"Ура! Вітаю 😍🔥", "Ого неймовірно!", "Вітаю! На якій кафедрі навчалася в КУК?", "👏Браво", - прокоментували радісну подію підписники Поліни.

Варто відзначити, що Дмитро Ступка також залишив коментар під постом, відправивши коханій дружині три сердечка: "❤️❤️❤️"

скріншот коментаря Дмитра Ступки

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, телеведуча і молода мама Поліна Логунова попросила фоловерів відгадати, з чого вона сміється на фото. Про це стало відомо завдяки повідомленням на її сторінці в Іnstagram.

Як повідомляв портал Знай.uа, телеведуча і дружина Дмитра Ступки Поліна Логунова відверто розповіла про свій відпочинок і здивувалася, звідки у дітей стільки енергії навіть без їжі.

Також портал Знай.uа писав, що дружина українського актора Дмитра Ступки Поліна Логунова відверто розповіла про те, як пережила кризу в їх відносинах. Бувало й таке, що сварка ледь не переходила в бійку. При цьому Поліні доводилося працювати діджеєм в нічну зміну в останній триместр вагітності, щоб фінансово підтримувати свою сім'ю.