Особистий фотограф Алли Пугачової поділився ретро-знімком з молодими Надією Бабкіної та Софією Ротару. Шанувальників порадував такий екскурс у минуле.

Роман Родін розмістив фото в своєму Instagram. У кадрі Надія Бабкіна позує в світлі футболці, а Софія Ротару в темному вбранні і модних в той час сонцезахисних окулярах.

Фотограф зазначив, що продовжує публікувати серію історичних кадрів "з далеких дев'яностих років". Він додав, що зірки естради на цьому знімку знаходяться в Америці.

У фоловерів пост фотографа викликав бурю емоцій. "Надя і Софа", "Наші красуні. Як завжди, чудові", - висловилися користувачі соцмережі.

Відзначимо, що 70-річна Надія Бабкіна на два роки молодша за Софію Ротару. Примітно, що в дев'яностих роках співачки дружили і часто з'являлися на одних заходах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українській співачці Софії Ротару 72 роки, однак вона і зараз отримує чимало компліментів своїй зовнішності. Днями фанати показали весільні фото артистки і на них важко можна пізнати легенду естради.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

22 вересня 51 рік тому Софія Ротару вийшла заміж за керівника ансамблю "Червона рута" Анатолія Євдокименка. Шанувальники вирішили згадати, як це було і розшукали весільні фото.

Користувачі відзначають, що Ротару і зараз виглядає приголомшливо, але на архівних фотографіях її важко впізнати.

Як повідомляв портал Знай.ua, Софія Ротаруподілилась фотографіями розкішного будинку і квітучого біля нього саду

Також Знай.ua писав, онучка Софії Ротару вперше відверто оголилася на камеру