Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським музикантом Даном Баланом, обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Аккаунт зірки налічує майже 1,5 млн підписників. На своїй сторінці артистка публікує спокусливі вбрання, роблячи при цьому акцент на жіночності і привабливості. Однак крім пікантних кадрів, співачка легко може засвітити себе без косметики, а також показати свою найголовнішу любов – 11-річного сина.

Зазначимо, що Тіна після смерті чоловіка Євгена Огіра досі живе одна. Кароль продовжує виховувати єдиного спадкоємця Веніаміна.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу продемонстрували фото, на якому Тіна Кароль разом зі своїм найулюбленішим мужчиною - сином.

Кароль разом з сином Веніаміном сидять за скляним столиком під відкритим небом у праку. Як видно з фото, вони знаходяться на якомусь концерті чи громадському заході.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Тіна нахилилась до Веніаміна і лагідно йому усміхається. Син відповідає їй тим же. Мама і син світяться радістю і відразу видно, що у них теплі і щирі стосунки.

Після смерті чоловіка, продюсера Євгена Огіра Тіна Кароль перестала з'являтися на публіці з іншими чоловіками, а можливо, і зовсім не заводила серйозних стосунків.

Так було до того часу, поки на проекті "Голос" не появився харизматичний виконавець Дан Балан. Стосунки, які зав'язались у Тіни і Дана, стали темою для обговорення. Їм уже не перший рік приписують роман.

Відомо, що і поза проектом Балан і Кароль також проводять багато часу разом. То у студії пісню пишуть, то вдвох на танцях, то прогулюються в обнімку. При тому, свій роман Балан і Кароль і не підтверджують, і не спростовують.

Тим не менш, шанувальники вірять, що Дан Балан став першим, хто зміг заново підкорити знамениту красуню. Тому Дан Балан і Тіна Кароль сьогодні, мабуть, найяскравіша і найбільш обговорювана пара українського шоу-бізнесу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль блиснула соковитим декольте перед Педаном та Кухар

Як повідомляв портал Знай.ua, спокуслива Тіна Кароль пограла в "Хто зверху".

Також Знай.ua писав, розкішне декольте Тіни Кароль засяяло яскравіше за діаманти.