Соціальні мережі б'ють на спалах. На цьому тижні фанати Брітні Спірс запустили хештег #FreeBritney. На їхнью думку, співачка, яка знаходиться під опікунством, перебуває ніби "увязненою". Про це фанати здогадались із "зашифрованих" постів в "Інстаграмі", що залишає зірка.

Варто нагадати, що Брітні опинилась під опікунством в період розлучення зі своїм чоловіком 2007 року, який позбавив Брітні батьківських прав, посилаючись на неадекватну поведінку зірки.

Небажання віддавати дітей обернулось для Брітні тим, що її помістили в психіатричну клініку, за словами зірки без її згоди.

Щодо руху #FreeBritney, то все почалось з того, що зірка раптово скасувала своє постійне шоу в Лас-Вегасі та сказала, що бере відпустку і йде від справ на безстроковий період. Її "Інстаграм" повністю припинив діяльність. Шанувальники дивувалися.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Після цього жартівливий підкаст Britney's Gram отримав записаний на автовідповідач анонімний дзвінок, де сказали, що фанати недарма хвилюються з приводу її мовчання. В ньому повідомлялось, що батько співачки особисто відмінив усі концерти доньки тому что дізнався, що вона перестала приймати пігулки, які їй назначив лікар, та помістив її в клініку.

Зразу після цього підкасту соціальні мережі взірвалися від руху FreeBritney. Його підтримали такі зірки як Майлі Сайрус та Роуз Макгоуен.

Щодо зашифрованих сигналів про допомогу, так під час пандімії на сторінці Брітні фанати звернули увагу на небувалу активність з боку зірки. Вона регулярно ділилась відеороликами своїх занять з фітнесу, танців, а також надихаючих цитат. Проте зіркових фоловерів насторожило,наприклад, коли Брітні виклала відео, в якому вона просто ходить взад-вперед, одягнена в жовтий кроп-топ.

Вся справа в тому, що до цього хтось із її шанувальників написав: "Одягни жовту майку в своєму наступному відео, якщо тобі потрібна допомога".

Те ж відбулося і з закликом розмістити фото голуба, якщо вона в біді. І зовсім скоро на її сторінці з’явилася стародавня картина х херувимами і голубами.

Особисто Брінті Спірс прокоментувала цю ситуацію в документальному фільмі 2008 гроку Britney: For the Record ("Бритни Спирс: Жизнь за стеклом").

В ньому вона сказала: "Навіть коли сідаєш до в’язниці, ти знаєш, що настане час і ти вийдеш на волю. Але вся ця ситуація – безкінечна. Це як "День сурка" кожен день".

Нагадаємо, Це буде потужно: Каменських заінтригувала фанатів яскравими світлинами

Як повідомляв портал Знай.uа, Кім Кардашьян несподівано втрутилася в конфлікт Вірменії з Азербайджаном: "Готується удар по атомці"

Також портал "Знай.uа" писав, що Джим Керрі зізнався про що думав ″перед смертю″ після помилкового попередження про ракетний удар