Відомий голлівудський комедійний актор Джим Керрі зізнався, що він робив і про що думав, коли дізнався, що йому залишилось жити 10 хвилин.

Про свої "останні" хвилини життя Джим Керрі розповів The Tonight Show, пише Sky.

У січні 2018 року жителі та туристи Гавайських островів отримали шокуючі повідомлення на мобільні телефони, які попереджали про наближення балістичної ракети та закликали людей шукати укриття.

У SMS було зазначено: "Гаваям загрожує ракетний удар. Негайно шукайте укриття. Це не навчання".

За трохи більше, ніж півгодини, пролунав сигнал "відбій". До того часу населення охопила паніка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В той час на Гаваях знаходився і Джим Керрі. Актор каже, що по-справжньому вірив, що ось-ось помре: "Для нас це було абсолютно реально".

Джим Керрі розповів про те, які думки йому приходили в голову, коли подумав, що йому залишилось жити всього 10 хвилин. Актор сказав, що він провів свої "останні хвилини", дивлячись на Тихий океан.

"Я не хочу помирати у своїй машині", - подумав в ту мить актор.

В цю хвилину Керрі почав думати, як він може розпорядитися цим останнім своїм моментом.

"Я просто вирішив пройти "список подяк" і бути чесним перед Богом. Я просто не міг перестати думати про чудові речі, що сталися зі мною, і благословення, які я мав", - розповів актор.

Актор в "останні" хвилини свого життя дякував Богу за все те хороше, що з ним було у житті."Все, що я планував зробити, це закрити очі і бути вдячним, тому що це була гарна поїздка".

Він додав:

"Це було чудово. І я дійшов до точки благодаті приблизно за дві хвилини, коли дізнався, що насправді це не відбувається".

Керрі з'явився на "Нічному шоу" Фаллона, щоб анонсувати свою книгу "Мемуари та дезінформація", де на обкладинці зображено його панічне обличчя.

Обкладинка - це моє обличчя після того, як мені сказали, що мен залишилось жити 10 хвилин", - сказав 58-річний чоловік.

"Для нас це було абсолютно реально", - додав актор.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у мережі з'явився трейлер серіалу "Жартую" з Джимом Керрі.

Як повідомляв портал Знай.uа, до прем'єри серіалу "Жартую" Джим Керрі два роки не з'являвся на телеекранах у нових ролях.

Також портал Знай.uа писав, що Джим Керрі створив альтернативну обкладинку Time, на якій зображена дитина, яка плаче, і президент Сполучених Штатів Дональд Трамп.