Популярна українська співачка Настя Каменських, яка торік вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. А в цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі незвичайні фото в грайливому образі, а в підписі до нього розповіла про своїх і ідеальних вихідних.

На новому фото зоряна Настя позує, мабуть, у своєму будинку, вона стоїть в цікавій позі, повернувшись до камери спиною. На ній строкате біло-блакитна піжама з хмарним принтом, яка підкреслила витончену фігурку і пружну попу. Кучеряве волосся красуні розпущені і недбало укладене, а на її обличчі немає макіяжу, вона серйозно дивиться в камеру. У підписі до кадру Каменських написала: "Суботній ранок – особливе. Таке відчуття, що час трохи сповільнюється. І хочеться подовше поніжитися в ліжку, неквапливо снідати і довго пити каву на свіжому повітрі, мріючи про щось своє. А як там ваш ранок? У скільки прокинулися сьогодні?".

До речі, нещодавно Настя Каменських поділилася з шанувальниками своїм новим літньому захопленням. Зоряна красуня опублікувала в мережі незвичайні фото в грайливому образі, а в підписі до нього розповіла про карантинному хобі. На знімку зоряна красуня позує на залитій сонцем вулиці, трохи зігнувшись як ніби під вагою рюкзака з польовими квітами, які принесла додому. На прогулянку Настя вийшла в широких чорних шортах і коротенькій чорній топіку, який оголила живіт. Її пишні кучері розпущені і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і мила посмішка, вона грайливо дивиться в камеру. На ще кількох знімках артистка показала гарні композиції з квітів та декору, які створює сама.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.