Популярна українська співачка Настя Каменських, яка торік вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Однак, карантин послабили, і зірка змогла нарешті відвідати світський захід, фотографії з якого виклала в соцмережі. Схоже Настя здорово скучила по вечірках, сидячи вдома кілька місяців, і коли з'явилася можливість вийти у світ, вона зробила це дуже яскраво і епатажно.

Як виявилося, Каменських відвідала святкову вечірку, присвячену 15-річчю програми "Світське життя з Катею Осадчою". На нових фотографіях видно, що на захід співачка прийшла в темному сексуальному комбінезоні з об'ємною фатиновій накидкою рожевого кольору. Схоже, під час виступу вона цю накидку зняла і залишилася в облягаючому одязі з прозорими вставками. Її волосся зібране у високий пишний хвіст, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до публікації зірка написала: "Вітаю @svitsketv з 15-річчям! Була рада відвідати таку класну вечірку в честь цієї події, привітати улюблену @kosadcha, команду «Світського Життя» і подарувати їм свої #Elefante і #Обіцяю. Було нереально круто 🔥 #nk #nice2cu".

До речі, нещодавно Настя Каменських опублікувала в мережі незвичайні фото в грайливому образі, а в підписі до нього розповіла про нове захоплення. На новому знімку зоряна красуня позує на залитій сонцем вулиці, трохи зігнувшись як ніби під вагою рюкзака з польовими квітами, які принесла додому. На прогулянку Настя вийшла в широких чорних шортах і коротенькій чорній топіку, який оголила живіт. Її пишні кучері розпущені і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і мила посмішка, вона грайливо дивиться в камеру. На ще кількох знімках артистка показала гарні композиції з квітів та декору, які створює сама.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.