У мережі оприлюднили маленький уривок зі зйомок одинадцятого сезону "Голосу країни", на якому один з учасників виконав пісню співака Дана Балана.

Відповідні кадри оприлюднили на офіційній Instagram- сторінці даного музикального проекту.

Так, на кадрах видно самого артиста та учасника Олександра Мороза, який виконує пісню "Люби", написану Баланом ще в далекому 2012 році. Також на кадрах можна помітити і Настю Каменських та Потапа які ніжно дивляться один на одного.

Шоу "Голос Країни"
Шоу "Голос Країни", фото 1+1

На кілька секунд на відео з'явилася не менш відома Тіна Кароль, якій приписують роман з Баланом. Шанувальники навіть підозрюють, що вони навмисно стали обоє тренерами, аби підігрівати інтерес до даного співочого шоу.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Адже після смерті чоловіка, продюсера Євгена Огіра, Кароль перестала з'являтися на публіці з іншими чоловіками. Так було до того часу, поки на проекті "Голос" не появився харизматичний виконавець Дан Балан. Стосунки, які зав'язались у Тіни і Дана, і стали темою для обговорення.

До слова, "Голос країни" — телевізійне співоче талант-шоу, що з 2011 року виходить на телеканалі "1+1". Участь у шоу забезпечують вокальні здібності та талант, а зовнішність і вік учасників мають вторинне значення.

Даний український проект є адаптацією формату The Voice, створеного медіа-магнатом Джоном де Молом у Нідерландах ще у 2010 році. Перший сезон відповідного проекту "Голос Голландії" добіг кінця на телеканалі RTL4 і мав шалений успіх у своїй країні.

Наступною державою, де було втілено проект в життя, стали Сполучені Штати. Україна була третьою країною, де повторили даний формат.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль блиснула соковитим декольте перед Педаном та Кухар

Як повідомляв портал Знай.ua, спокуслива Тіна Кароль пограла в "Хто зверху".

Також Знай.ua писав, розкішне декольте Тіни Кароль засяяло яскравіше за діаманти.