Коли глядачам вперше показали цю учасницю реаліті "Від пацанки до панянки", здавалося, вона безнадійна. У дівчини були проблеми з самовладанням.

Навіть від невинного зауваження Юля Чигринець (Бандитка) спалахувала, немов сірник і кидався з кулаками на "кривдника". У першому епізоді реаліті вона "вирубала" шістьох майбутніх леді!

За 12 тижнів Юля перетворилася в дуже перспективну учасницю. Дівчина змогла не тільки подолати агресію і дійти до фіналу, але і зберегти зміни після закінчення реаліті. А нещодавно вона відкрила в собі поетичний талант.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Рік тому перед зйомкою візитки мене запитували, пишу я вірші? Тоді я посміялася над цим питанням і сказала, що такий фігньою не займаюся. І ось тепер, через місяці, відчуваю, що хочу висловлювати себе у творчості. Мені це цікаво! Нещодавно писала всю ніч безперервно. Це стало для мене повною несподіванкою. Я написала кілька пісень, і зовсім скоро хочу записати один трек. Більше не думаю, що писати вірші – це дурниці або марна трата часу. Навпаки, коли ти бачиш свої почуття і думки на папері, виникають неймовірні відчуття. Загалом, попереду багато цікавого!", – каже дівчина.

Як складеться авторська і співоча кар'єра у "Бандитки", поки невідомо. А ось те, як Юля Чигринець змінювалася протягом проекту, можна побачити у випусках реаліті на сайті Нового каналу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, фіналістка четвертого сезону реаліті-шоу "Від пацанки до панянки" Настя Іваненко врятувала життя двом людям, витягнувши їх з води.

Як повідомляв портал Знай.ua, на пронкті "Від пацанки до панянки" бебі-бум: ще одна учасниця реаліті округлилася після проєкту

Також Знай.ua писав, "пацанка" після шоу зізналася у зґвалтуванні, аборті та проституції