Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач регулярно ділиться з фанатами новими публікаціями на своїй сторінці в Instagram. Дуже часто підписи до фотографій веселі, а самі кадри смішні і кумедні, що сповна відповідає амплуа актора.

Цього разу Юра і повеселив шанувальників новим кумедним відео.

Він запропонував повернути колишню моду на носіння картуза, розвернувши піддашок до вуха.

"У мене вопрос, от чого ніхто не носить кепочку от так от. от помните, люди ж носили от так от. Ну ж красіво ж було. Гляньте, там через кепочку фонарік пробивається, дєвочка вже підкатила, ну двіжуха пішла, всьо нормально", - коментує Юра на своєму "полтавському" діалекті.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто зазначити, що актор протягом всього карантину намагався підтримувати гарний настрій своїм шанувальникам веселими постами.

Так, раніше Юрій опублікувавфото, на якому продемонстрував, як він клеїв м'яча, а не дурня.

Також Юра запостив відео, яке показує, як він зайнявся бізнесом з розведення слимаків.

"Щоб ми без тебе робили";
"Дякую за твій гумор"
"Юрчик ти топ", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юра показав свій новий образ і спантеличив фанатів запитанням.

На своїй сторінці в Instagram Юрій Ткач розмістив кумедне відео зі зйомок. На кадрах Юрій позує в масці, зробленій з домотканного килимка. У цій дивній шапці зроблені розрізи для очей і рота.

Юрій розповів на камеру, що він зараз на знімальному майданчику в 30-градусну спеку.Він подякував авторам за "прекрасні і дуже цікаві сцени при спеці 30 градусів".

"Як вважаєте, для чого це штука?", - запитав у шанувальників Юрій.

Як повідомляв портал Знай.ua, Юрій Ткач з "Квартал 95" перетворився на брутального "пацанчика"

Також Знай.ua писав, Юрій Ткач розсмішив шанувальників костюмом на зйомках