Донька Алли Пугачової і знаменита співачка Христина Орбакайте привітала з днем народження сценічного колегу Авраама Руссо. Зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram пост, де ніжно притискається на сцені до Авраама Руссо і супроводила фотографію зворушливим текстом: "З днем народження, мій дорогий і ніжно коханий Авраам. Щастя тобі творчого, сімейного та духовного", – написала Крістіна.

Російському співаку сирійського походження Аврааму Руссо 21 липня виповнився 51 рік. Він народився в 1969 році в Сирії. Саме спільний виступ з Христиною Орбакайте, їхня пісня-дует “Любов, якої більше немає”, зробила артиста знаменитим. Пізніше виконавці записали разом хіт “Просто любити тебе”.

Руссо і Орбакайте тримали інтригу приблизно так, як зараз тримають Дан Балан та Тіна Кароль. Вони настільки добре зобразили закохану пару, виконуючи “Просто любити тебе”, що преса вибухнула чутками про їхній роман та майбутнє весілля. Але з часом сам Руссо проговорився, що з Христиною їх пов'язує лише дружба.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Ніхто не дивиться вглиб проекту. А там насамперед хороші пісні. Христина дочка відомої людини, вона практично народилася популярною, але це аж ніяк не применшує (якщо не примножує) її заслуг в сольній творчості. "Любов, якої більше немає", "Просто любити тебе" та інші наші дуетні пісні перетворили нашу творчість в якусь подобу казки. Романтичної казки з романтичним кінцем, якого від нас всі так чекали. І про який так активно сповіщала преса: весілля Христини і Авраама! Але, як показує історія, у кожної казки є початок і є кінець. Це був вдалий, плідний, успішний проект. Для багатьох ми стали уособленням любові. Подібне у вітчизняному шоу-бізнесі, як мені здається, було лише років так десять тому у виконанні Алли Пугачової і Володимира Кузьміна. Христина чудова співачка, я безмірно поважаю її і ціную її ставлення до мене, а воно насамперед — і тут я розчарую шанувальників — дружнє. Не більше", — зізнається співак.

На питання про те, яких дівчат він воліє, Авраам Руссо відповів так: "Я люблю, щоб жінка була жіночною. Дівчина без грудей мені не цікава, плоска попа мені теж не подобається. Потрібно взятися, доторкнутися і відчути. І кайфанути. Коли очі бачиш, вухами чуєш, ротом говориш і руками торкаєшся, і все зі знаком плюс — значить, дівчина те, що треба. Тоді, у загальному-те, і досягаєш досконалості".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Онука Пугачової залишилася без зубів, Орбакайте не змогла приховати правду - "Збирали всією сім'єю".

Як повідомляв портал Знай.uа, Христині Орбакайте - 49: Пугачова показала архіви, Пугачова і Кіркоров влаштували справжній сюрприз.

Також Знай.uа писав, що Христина Орбакайте вразила моложавим обличчям і показала дорослого сина-красеня.