Російський співак і композитор, колишній чоловік Наташі Корольової Ігор Ніколаєв привітав свого колегу по сцені Олега Газманова.

Зворушливе фото з'явилося на сторінці в соціальній мережі Instagram. Ніколаєв назвав 69-й день народження Газманова - репетицією 70-річного ювілею. І здивувався, як можна в такі роки виглядати молодо і чарівно.

"Эх, Олег Михалыч, ну так не бывает - находиться в такой прекрасной физической и творческой форме в твои 69!!!👌🏻👏🏻💪💥Поздравляю, дружище! Желаю, чтобы Генеральная репетиция твоего Юбилея прошла удачно, Мариночке и детям большой привет, и пусть твои ясные дни никогда не кончаются!🙌🙏☀️☀️☀️🥃🎶🎵", - написав у вітадльному дописі Ніколаєв.

Ніколаєв, фото Instagram
Ніколаєв, фото Instagram

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фанати не залишились байдужими до вітального поста і приєднались у коментарях до вітань.

"Счастья, здоровья и долгих лет жизни Вам, ЗОЛОТЫЕ ГОЛОСА РОССИИ 😘🌹", "НАИЛУЧШИЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ🎂🎂🎂🎂🎂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🙌🙌🙌🙌🙌♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️", " Поздравляю! 🙌❤️Счастья и здоровья ❤️❤️❤️❤️👏", - пишуть користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Варто нагадати, що днями Ніколаєв зворушливо привітав свого старого друга і зазначив, що вони з Агутіним багато років дружать і просто йдуть разом по життю.

На опублікованих архівних фото Ігор Юрійович позує з Агутіним і його дружиною Анжелікою Варум. Вони щасливо посміхаються і дивляться в об'єктив камери. На другому знімку зображені Ніколаєв та винуватець торжества в молодому віці.

скріншот з Instagram-сторінки Ніколаєва

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній Корольової Ігор Ніколаєв зворушливо привітав Агутіна: "Скільки зим йдемо по життю!" Ніколаєв зазначив, що вони з Агутіним багато років дружать і просто йдуть разом по життю.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній Корольової Ніколаєв показав таємничу супутницю: дельфін забув русалку і скинув 20 років.

Також портал Знай.uа писав, що колишня дружина Ігоря Ніколаєва, співачка Наташа Королева похвалилася засмагою, поставши перед камерою в одних шлейках від купальника.