Ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський намагається не відставати від молоді і ретельно стежить за трендами ТікТок. Артист на своїй сторінці в Instagram поділився новим відео, яке викликало ажіотаж у його підписників.

"Як вам моє нове відео? Намагаюсь встигати за трендами ТікТок!Дякую, за ваші лайки та приємні коментарі, вони надихають.", - написав Михайло Поплавський під своїм постом.

Михайло Поплавський, фото: instagram.com/poplavskiy_michail
Михайло Поплавський, фото: instagram.com/poplavskiy_michail

Під новим відео Поплавського, де він несподівано опинився на дивані серед чотирьох красунь у червоних шкіряних сукнях, пишуть: "Чудове відео, хоч ролик і дуже короткий, очевидно скільки зусиль пішло на все", "Ви як завжди на висоті, відео супер".

Раніше Михайло Поплавський станцював у полі разом із двома жінками, які працюють доярками. Відповідне відео з'явилося в Instagram артиста. Поплавський пояснив, що знімання відеоролика проводилося у його рідному селі Мечиславка на молочнотоварній фермі. А запалював ректор з доярками Куценко Валею та Білоконь Анею.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Коментарі, скріншот: instagram.com/poplavskiy_michail
Коментарі, скріншот: instagram.com/poplavskiy_michail

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пугачова повірила в містику ще до знайомства з Кіркоровим, зізнання молодої Примадонни: "Ланцюжок випадковостей". Примадонна російської естради Алла Пугачова зробила відверте зізнання. Артистка розповіла про вплив долі та випадковостей на її життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Поплавський відірвався від студенток і запалив з доярками у полі - "Це вже інша справа з такими дівчатами". Ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський станцював у полі разом із двома жінками, які працюють доярками у його рідному селі. Відповідне відео з'явилося в Instagram артиста.

Також Знай.uа" писав, молодий Данилко розповів про створення образу Вєрки Сердючки – "Якось "зловив" провідницю… ". Артист у програмі "Вибрики" розповів про те, як він став найвідомішою провідницею всіх часів. Короткий відеоролик, знятий приблизно у 1998 році, з'явився у соціальній мережі Facebook.