Відомий фотограф Роман Родін, якого знають як особистого фотохудожника Алли Пугачової, у 80-90-х роках подорожував разом з зірками радянської естради. А вже ближче до 2020 року Роман створив свій аккаунт в мережі Instagram, в якому радує шанувальників зірок унікальними кадрами.

Так, буквально днями Роман Родін опублікував на своїй сторінці портрет Софії Ротару.

Публікація Романа Родіна, скріншот: Instagram
Публікація Романа Родіна, скріншот: Instagram

На фото співачка зображена в сонячних окулярах і в усьому чорному. Волосся артистка зібрала руками, на обличчі сяє білосніжна посмішка. Як зазначив Роман Родін, фото зроблено в 1990 році, а це означає, що на кадрі співачці трохи за 40. Цікаво, але на архівному знімку артистка виглядає значно старше, ніж зараз – видно зморшки і запливший овал обличчя.

Можливо, тоді Софія Ротару ще не встигла випробувати на собі всі принади пластичної хірургії і косметології.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що 19-річна онучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка зараз навчається в Нью-Йорку, як і бабуся співає, а ще займається моделінгом. Красуня зібрала понад 150 тисяч фоловерів у своєму Instagram, часто публікуючи в мережі яскраві кадри з повсякденного життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онука Ротару несподівано змінила зовнішність – очей не відірвати.

Як повідомляв Знай.uа син Ротару показав, що смажить, як Бог: "Ідеальний день".

Знай.uа писав, юна онука Ротару спокусила оголеним плечем у білосніжній сорочці без білизни: "Краще очима або губами?".