Акторка та гумористка популярного шоу Comedy Woman, якій забороняли в'їзд в Україну, Катерина Варнава оприлюднила унікальну світлину з не менш відомим танцюристом Євгеном Бороденко, який для неї є найкращим другом.

Дане фото з'явилося в Instagram знаменитості.

Так, на знімку видно, який зроблено на фоні вишуканого червого автомобіля, Варнава поклала свою голову на плече Бороденка, що тримає келих та посміхається.

"Лютик і Чубарка вийшли в світ", - коротко підписала дані світлини учасниця Comedy Woman.

Фото Варнави з Бороденком

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Щодо користувачів мережі, то у коментарях до посту вони висловили своє захоплення з приводу відмінної фігури Варнави та стильного Бороденка.

Варто зауважити, що останньому вже не раз приписували роман з Варнавою та називали їх парою. Щоправда, як з'ясувалося, насправді танцюрист є лише хорошим другом, про що не раз говорила і сама знаменитість.

Зокрема, в підтвердження цьому, в мережу потрапила й скандальна інформація про те, що Бороденко є нетрадиційної орієнтації та узаконив відносини з чоловіком - весілля ще в 2015 році пройшло на території Данії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Варнава більше не загрожує Україні, російську актрису виключили з "чорного списку" СБУ.

Як повідомляв Знай. ua, Варнава не втрималася і потерлася сідницями з подругою.

Також Знай. ua писав, що Катя Варнава позувала перед фотографом повністю голою.