Відома українська телеведуча, блогер, ревізор краси Олена Філонова часто радує публіку яскравими публікаціями в Instagram. Дівчина любитель поїсти і оголиться на камеру, що неодмінно показує в своєму мікроблозі. І в цей раз красуня не розчарувала фанатів, виставивши спекотне фото з відпочинку.

На новому знімку Олена відображена на пляжі біля самої води, вона встала в еротичну позу на колінах і запустила руки в волосся. Позасмагати зірка вийшла в сексапільному купальнику цікавого візерунка, декорованому паєтками, який красиво підкреслив апетитні форми і ледь утримує пишний бюст. Волосся дівчата розпущені і трохи розпатлане вітром, а на її очах модні сонцезахисні окуляри, вона не дивиться в камеру. У підписі до кадру Філонова написала: "Чим яскравіше фарби, тим яскравіше ти дивишся на життя! Хочу Вас порадувати!", а також нагадала про конкурс, який проводить в цей час. Фани в захваті від нового образу зоряної красуні, Олену завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, напівгола зірка "Ревізора" Філонова пояснила чоловікам, чого хочуть жінки

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Instagram Олена Філонова зізналася, чим прикрасила пікантне місце у День святого Валентина.

Також портал "Знай.ua" писав, що відомі телеведучі розповіли, як підняти собі настрій в ізоляції.