До найочікуванішого свята Нового року залишається зовсім мало часу. Зірки Нового каналу поділилися, які традиції існують в їхній родині і як вони готуються до свят.

"Зазвичай десь у середині грудня ми ставимо ялинку, вбираємо її гірляндами, іграшками, – каже ведучий Нового каналу. – Діти допомагають це все прикрашати. Останні роки купуємо не зрубану ялинку, а у горщиках. Для створення святкової атмосфери трішки декоруємо вітальню, де вона стоїть. З Днем святого Миколая все дуже просто. Дочекатися, поки діти позасинають, і вперед – розкладати під подушки подарунки. А ще моя подруга, талановита рукодільниця, пошила для наших із братом дітей гарні шкарпетки, які висять у моєї мами вдома, на каміні. І крім тих подарунків, які ми кладемо на Різдво під ялинку одне одному, складаємо туди якісь солодощі, мандаринки. І кожна дитинка підбігає до своєї шкарпетки і щось там знаходить. А до Різдва більше готується моя мама. Це стосується святкового столу, де традиційно є кутя. Ну, а наша справа з братом, дружинами і дітьми – це з’їхатися до мами, допомогти прибрати оселю, накрити на стіл", - розповідає Сергій Притула.

При цьому Олена Філонова любить залишати все на останній момент і імпровізує.

"Ніколи заздалегідь не готуюся і не визначаю дати, коли ставити ялинку і купувати подарунки. Роблю все спонтанно. Тому Новий рік можу відсвяткувати в Києві, а можу в іншому місті або країні. Я ще не знаю. Це буде сюрпризом і для мене! Хочу, щоб 2020-й почався з авантюри! І в подорожі…", - розповідає Філонова.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сергій Нікітюк закликав людей берегти природу перед новорічними святами.

"В мене немає конкретної дати старту підготовки до новорічних свят. Ялинку я не прикрашаю в принципі – вважаю, що рубати дерева заради одного дня в році – блюзнірство. А ставити пластмасові – неекологічно. Так що, користуючись нагодою, хочу запропонувати всім залишити їли в спокої, а якщо не вистачає новорічного духу, малювати їх на папері і вішати на стіну або робити альтернативні інсталяції", - розповідає ведучий.

Нагадаємо, Леся Нікітюк підкорює Китай і дегустує суші.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль помітно схудла, тепер ще красивіше.

Також Знай. ua писав, що Никитюк порівняла себе з Кайлі Дженнер, справжня розкіш.